Külalismeeskond Arsenal sai Inglismaa jalgpalli kõrgliiga kohtumisele ideaalse alguse, sest neljandal minutil tsenderdas Martin Ødegaard karistuslöögi kasti ning Gabriel Magalhães saatis nahkkera peaga võrku. Võõrustajad vastasid 29. minutil, mil Mohamed Salah sai karistusala paremal äärel palli, äär mängis kaitsja kohvile ning saatis seejärel palli esimesse ristnurka.

Ent seejärel nähti matšis üsna haruldast olukorda. Arsenali äär Bukayo Saka müksas Liverpooli äärekaitsjat Kostas Tsimikast selga, kreeklane omakorda kukkus ning niitis maha enda klubi peatreeneri Jürgen Kloppi jalust.

Õnnetu õnnetus.

Kuigi mõnes mõttes nägi olukord välja ka koomiline, siis tagajärjed olid sellel väga karmid. Tsimikas sai olukorras nii rängalt viga, et ta vahetati välja ja viidi staadionilt otse haiglasse. Liverpooli meeskonna sõnul on kahtlus, et Tsimikas murdis rangluu. Klopp sai küll natuke kloppida, aga tema suutis kohtumist jätkata.

Tsimikase trauma oleks Liverpoolile valus tagasilöök, sest õlavigastuse tõttu pole meeskonnal rivis ka nende esimene valik Andy Robertson.