Sel hooajal eelnevas kuraditosinas liigamängus vaid Prometeile alla jäänud kalevlased said laupäeval väga tõsise tööpäeva. Kohtumise algus kuulus Riia Zelli meestele, kes parimal juhul juhtisid seitsmega ning avaveerandi järel olid nad peal 18:17. Teisel neljandikul pääsesid kalevlased esmakordselt ka ise juhtima ning pikemale mõttepausile läksid meeskonnad külaliste 39:36 eduseisus.

Tasavägiselt kulges matš ka edasi, sest neljanda veerandi alguses pääses Zelli Francis Lacis pealtpaneku järel üle pika aja juhtima (56:55). Ent siis pani Eesti esiklubi oma paremuse maksma, kui Mihkel Kirvese ja Severi Kaukiaineni õnnestumise abil käristas Kalev/Cramo neli minutit enne normaalaja lõppu taas kaheksale punktile.

Poolteist minutit enne normaalaja lõppu tõi ameeriklane Isiah Osborne Zelli veel kahe silma kaugusele, ent mängu järgmised neli punkti tõi vabaviskejoonelt Kirves ja sellega olid asjad tehtud. 75:71 võidumängus tõid Kalev/Cramo parimatena Kirves ja Kaukiainen 14 punkti. Sealjuures oktoobris meeskonnaga liitunud soomlane tegi tiimi eest oma parima esituse, sest esimeses kahes matšis jäi ta arvele kokku seitse silma. Kregor Hermet toetas neid kümne ning Leemet Böckler üheksa punktiga, Zelli parim oli 19-ga Ugis Pinete.

14 matšist 13 võitnud Kalev/Cramo on Paf liiga liider, sarja debütant Zelli on kümne võidu ja kuue kaotusega kuues.