Mängu selgelt paremini alustanud TalTech võitis esimese veerandi 21:12 ja 20 minuti järel oldi ees 43:32. Teisel poolajal tuli Rapla järgi ja otsustavad hetked kulgesid punkt-punktis.

Kasper Suurorg viis 20 sekundit enne lõppu TalTechi 78:74 ette, aga Rapla kasuks 20 punkti toonud Martin Paasoja vastas kiirelt kolmesega. Siis saadeti Suurorg taas vabaviskejoonele, aga seekord realiseeris TalTechi mängujuht kahest viskest ühe. Rapla mängis oma viimase rünnaku Paasoja peale, kes tabas 1,3 sekundit enne lõppu veel ühe kolmese. TalTechile jäi veel võimalus, aga Oliver Metsalu raske kaugvise läks mööda.

Paasoja otsustav kolmene:

Paasoja arvele jäi lisaks 20 punktile 6 lauapalli ja 2 vaheltlõiget. 13 punkti tõid Rapla kasuks nii Malik Pope (lisaks 10 lauapalli) kui ka Volodõmõr Ševtšenko. Markus Ruubel viskas 11 punkti. TalTechi vedasid kolm meest: Suurorg viskas 25 punkti ja andis 6 söötu, Taavi Jurkatamm tõi 16 punkti ja 6 lauapalli ning Metsalu 15 punkti ja 6 söötu.

Rapla hoiab liigatabelis 6 võidu ja 11 kaotusega 11. kohta. Viimased neli mängu kaotanud TalTech (8-7) on kaheksas. Hooaja esimese omavahelise kohtumise võitis TalTech, kui kodusaalis alistati Rapla 86:79.

Galerii:

Rapla peatreeneri Brett Nõmme intervjuu:

TalTechi peatreeneri Alar Varraku intervjuu: