2022. aastal loodi vabavõitlussarja UFC tütarettevõte Power Slap, kus osalejad jagavad teineteisele kõrvakiile. Seejuures lüüakse täiest jõust ja ennast kaitsta ei tohi. Võidab osaline, kes suudab oma käehoobiga vastase põhimõtteliselt oimetuks lüüa. Kui mõlemad osapooled jäävad püsti, siis otsustavad juba kohtunikud, kes oli rohkem võitu väärt.

Muusikus alistas La Vegases toimunud keskkaallaste duellis ameeriklase John Andersoni. Mõlemad said vastast lüüa kolmel korral. Mõlema osaleja üks löök ei vastanud reeglitele ja see tõi neile miinuspunkte. Muusikuse teine ja kolmas löök olid aga niivõrd võimsad, et Anderson kukkus mõlemal juhul pikali. Lõpuks suutis ta siiski tõusta. Andersoni löögid ei valmistanud Muusikusele aga mingit probleemi. Nii otsustasid kohtunikud, et eestlane on kindel võitja.

„Olin valmis ta juba esimeses raundi nokauteerima, kuid ta seedis minu lööke hästi. See oli imeline võitlus. Järgmises ringis alistan ma oma vastase esimese raundi nokaudiga. Selles ei ole mingit küsimust,“ sõnas Muusikus võidu järel.