Evans vigastas hiljuti jalgrattaga kukkudes roideid ja seetõttu ei ole ta saanud ralliautosse istuda. Evans kukkus Hispaanias toimunud treeninglaagris.

„Olukord on juba parem. Elfyn külastas hiljuti arsti ning arst oli positiivselt meelestatud,“ sõnas Toyota tiimi boss Jari-Matti Latvala DirtFishile. „Püsime graafikus. Monte Carlo testi silmas pidades ei ole me pidanud seni muudatusi tegema. Ma ei mäleta täpseid kuupäevi, kuid test peaks toimuma jaanuari keskel.“

Latvala tunnistas, et Evansi vigastuse tõttu on siiski tulnud muudatusi teha. „Ta pidi eelmisel nädalal toimunud testil osalema, kuid ta ei olnud selleks veel võimeline. Kõik on siiski hästi. Takamoto (Katsuta) testis autot kaks päeva. See test oli mõeldud Rootsi ralliks.“

„Alguses Evansi õnnetusest kuuldes olime loomulikult mures. Hakkasime kohe mõtlema tagavaraplaanidele. Praeguseks on ta Suurbritannias tagasi ja kõik on hästi,“ lisas Latvala.

2024. aasta esimese MM-rallina on kavas Monte Carlo etapp, mis sõidetakse 25. - 28. jaanuarini.

Evans on tuleval hooajal Toyota esinumbriks. Täishooaja teeb kaasa veel ka Katsuta. Sebastien Ogier ja Kalle Rovanperä osalevad umbes pooltel etappidel.