Juba eelmisel nädalal jõudsid avalikkuse ette teated, et Joshua ja Wilder lähevad omavahel vastamisi 9. märtsil. Nüüd teatas poksimaailma telgitagustega hästi kursis olev Dan Rafael, et Wilder ja Joshua allkirjastavad sel nädalal lepingu, mille kohaselt lähevad mehed tuleval aastal kahel korral vastamisi. Ühtegi tiitlit nendes heitlustes laual ei ole, kuid rahamäed saavad ilmselt olema suured.

Nii Joshua kui ka Wilder astuvad juba sel laupäeval ringi. Joshua läheb Saudi Araabias suurel võitlusõhtul vastamisi rootslase Otto Walliniga. Wilderi vastaseks on Joseph Parker. Väidetavalt plaanivad Joshua ja Wilder omavahelise lepingu allkirjastada juba enne laupäevast võitlusõhtut.

Tyson Fury promotoor Frank Warren on tunnistanud, et Joshua ja Wilderi duelli edukam osapool saab ilmselt 2025. aastal heidelda raskekaalu absoluutse meistritiitli nimel. Praegu WBC meistrivööd enda valduses hoidev Fury kohtub 17. veebruaril WBA, WBO ja IBF-i tšempioni Oleksandr Ussõkiga. Selle matšiga selgitatakse sel sajandil esmakordselt raskekaalu absoluutne tšempion.