Drell allkirjastas eelmisel nädalal Bullsiga two-way contract’i ehk eesti keeles kahesuunalise lepingu, mis lubab tal mängida nii NBA-s kui ka jätkata astme võrra madalamal G-liigas Windy City Bullsis.

Bulls mängis öösel vastu neljapäeva kodus LA Lakersiga ning sai kirja 124:108 võidu. Drell, kes on ametlikult pöidlavigastusega kimpus, koosseisu ei kuulunud. Küll aga oli ta mängu ajal saalis meeskonna juures kohal.

Chicago resultatiivseimana viskas DeMar DeRozan 27 punkti. Lakersi särgis oli kolmikduublile lähedal LeBron James, kes kogus 25 punkti, 10 lauapalli ja üheksa resultatiivset söötu.

Bullsi tütarklubi Windy City mängis kolmapäeva õhtul NBA G-Liigas Grand Rapids Goldi vastu ja kaotas 87:103. Ka seal Drell vigastuse tõttu mõistagi nimekirjas polnud. Windy City on G-liiga keskdivisjonis kaheksa võidu ja seitsme kaotusega kolmas.

Chicago Bulls hoiab NBA idakonverentsis 12 võidu ja 17 kaotusega 11. kohta. Meeskonna hooaeg jätkub Eesti aja homme ehk reede öösel, kui võõrustatakse San Antonio Spursi.