„Olles Michael Schumacher“ nime kandvas seriaalis meenutati ka 1998. aasta Belgia GP-d, mis pani toona sakslase tiitlilootustele suure põntsu.

Kõnealusel etapil sõitis Schumacher tagant sisse McLareni piloodile David Coulthardile, kelle tiimikaaslane Mika Häkkinen krooniti hooaja lõppedes maailmameistriks. Enne seda oli sakslane kulgemas üsnagi rutiinse etapivõidu suunas.

Kui Schumacher boksi tagasi jõudis, siis tormas ta aga ootamatult McLareni meeskonna alasse ning tahtis Coulthardiga arveid klaarida. Vihase sõnasõja jooksul teatas Schumacher muuhulgas ka seda, et britt soovis teda tappa.

Video:

„Michael uskus, et tegemist oli vandenõuga, mille eesmärk oli ta ära tappa ja Mikat aidata. Tegelikult oli see lihtsalt õnnetu vahejuhtum,“ meenutas Coulthard.

„Ta võis olla väga halastamatu, külm ja kauge. Samas arvan, et peadki selline olema, kui tahad niivõrd edukas olla. Muidugi minu arusaam limiitidest sarnanes siiski rohkem ülejäänud sõitjate omale,“ lisas ta.

Schumacheriga juhtunud suusaõnnetusest möödub järgmisel nädalal kümme aastat. Vaatamata pikale ajale on aga vormelilegendi tervislik seisund tervele maailmale jätkuvalt suur saladus.