Meeskonnas jätkavad eestlased Aaron Aus, Lauri Tamm ja tiimi kapteni rolli kandev Siim Kiskonen. Lisanduvad juuniorite klassist väljuvad Martti Lenzius ja Oskar Küüt, kes esindasid 2022. aastal CFC Spordiklubi. Lätlane Alekss Krasts on ka uuel hooajal meeskonna üheks tugisambaks, lõunanaabritest lisandub juuniorite klassist väljuv Gusts Lapins.

Leedulaste read täienevad Jomantas Venckuse ja Rokas Adomaitise kõrval Kristupas Mikutise ja Žygimantas Matuzevičiusega. Kristupase vend Aivaras sõitis Tartu meeskonnas 2022. aastal, temposõiduspetsialist sõidab nüüd Šveitsis mitmekordse temposõidu maailmameistri Fabian Cancellara rattameeskonnas Tudor. Spordidirektorina jätkab Jaan Kirsipuu kõrval leedulane Gediminas Bagdonas ja ratturitele valmistab treeningplaanid endiselt tunnustatud Läti treener Toms Flaksis.

Uuenduseks on koostöö soomlastest rattaspordieestvedajate isa ja poeg tandemi Anatoli ja Antti Aleksandr Sizkoga, kes viivad meeskonna lisaks Euroopa Tuuri sõitudele ka Aasia Tuuri võistlustele. Antti eestvedamisel on meeskonnaga liitunud soomlased Veeti Vainio ja Jaakko Sillankorva ning kogenud norralane Kristian Klevgard. Soomlased panustavad ka varustussponsorite toomisega ning meeskond saab endale varustuspartnerid Aasiast. Sportlasi riietab CCN Sports, rattad tarnib Taiwani bränd Motion ja jooksud toodab Scom.

2023 aastal Tartu 2024 Cycling Teami resultatiivseim mees Markus Pajur liigub edasi EC St Etienne Loire’i. Tegemist on Tartu rattatiimi sõprusklubiga Prantsusmaal, kus sõitis paar hooaega ka Kiskonen. Pajur võitis Eesti meistrivõistlustelt 2023. aastal koguni viis kulda. Mees krooniti nii olümpiakrossi, cyclo-crossi, maastikurattamaratoni, graveli kui lühirajasõidu Eesti meistriks. Mees tegi ka vinge sõidu eliitmeeste Euroopa meistrivõistlustel grupisõidus, kus väga hea tulemuse rikkus lõpus toimunud kukkumine.

„2024. aasta eesmärk on sama nagu igal aastal – koolitada noori ja luua eeldused andekamate meeste siirdumiseks maailma tipptiimidesse,“ kommenteeris tiimi pealik Jaan Kirsipuu pressiteate vahendusel.

„2023. hooaeg oli meie jaoks natuke vaheaastaks, sest keegi noortest edasi ei liikunud, aga kasvõi Siim Kiskoneni aitamine Solidaarsuse ja Olümpiavõitjate tuuri võitjaks näitas, et noortel meestel on sisu ja Markus väärinuks kindlasti enamat. Usun, et nii Leedu eliitmeeste grupisõidumeister Rokas Adomaitis kui meie Lauri Tamm ja Aaron Aus suudavad juba tuleval hooajal järgmise sammu astuda. Alekss Krasts oli juba sellel aastal väga lähedal suurtele sõitudele ning uued mehed pole keegi papist poisid. Siinjuures tuleb ära mainida, et olenemata rahvusvahelisest seltskonnast on meeskonna süda endiselt Eestis ja suur tänu toetajatele ning koostööpartneritele, kes on meie kõrval olnud algusest peale koolitamaks Eesti U23 rattureid. Tartu linn, Mapri Ehitus ja Eesti Jalgratturite Liit vajavad siin eraldi mainimist,“ lisas endine rattaproff.