Tänavu olid Malcolm Wilsoni eestvedamisel tegutseva Suurbritannia tiimi põhisõitjad Ott Tänak ja prantslane Pierre-Louis Loubet. Tänak naaseb üheaastase pausi järel teatavasti Hyundaisse.

Loubet’ hooaeg läks aga suures plaanis aia taha. Ta kogus hooaja kokkuvõttes 29 punkti, mida on vähem kui näiteks WRC2 klassis võistelnud Oliver Solbergi saldo (33 p). 26-aastast prantslast seostatakse hoopis Toyota uue Rally2 autoga.

Belgia väljaande La Derniere Heure’i andmetel teeb M-Sportis täisaasta hoopis kaasa Luksemburgist pärit Gregoire Munster. Rallisõitja, kelle karjääri toetab Belgia juurtega kreeklane Jourdan Serderidis, sai tänavu M-Sporti Rally1 autoga võimaluse Tšiili ja Kesk-Euroopa rallil.

Kui varem spekuleeriti, et Munster saab kõige kõrgemas klassis võimaluse osadel etappidel, siis viimaste teadete kohaselt teeb ta kaasa koguni täishooaja. Väidetavalt saab Munsteri kõrval võimaluse täisprogrammi kaasa teha ka prantslane Fourmaux. Tema edutati Jaapani rallil Loubet’ asemel Ford Puma Rally1 autosse. Prantslase võistlus lõppes aga esimesel võistluspäeval katkestamisega.

Olgu öeldud, et M-Sport pole uudiseid veel ametlikult kinnitanud. Kui Belgia meedia info vastab tõele, on 2024. aastal kuus täiskohaga sõitjat. M-Sportist Munster ja Fourmaux, Hyundais Ott Tänak ja Thierry Neuville ning Toyotas Elfyn Evans ja Takamoto Katsuta.