22-aastane Pajari testis uhiuut Toyota võistlusmasinat detsembri alguses Prantsusmaal. Toyota oma WRC2 meeskonda uuel aastal välja ei pane, vaid hoopis müüb ja rendib autosid erameeskondadele.

Toyota WRC tiimi pealik Jari-Matti Latvala rääkis Ilta-Sanomatile, et üht masinat on soetamas 2021. aasta juunioride maailmameister Pajari. „Paistab, et Pajari sõidab järgmisel aastal erasõitjana Toyotas. Meil on selle üle väga hea meel,“ rääkis Latvala. „Nende poolt on olukord veel veidi lahtine, aga ta on meie autot testinud ja esimese tunnetuse kätte saanud. Tahtsime noorematelt sõitjatelt tagasisidet ning loomulikult on meie huvides, et noored ka sellega võistleksid.“

Latvala andis mõista, et Pajari käik võib talle edaspidi juba suuremaid uusi uksi avada. „Loomulikult jälgime neid, kes Rally2-s sõidavad ja peame mõtlema ka tulevikule. Saame jälgida sõitjaid, kes on võimalikud kandidaadid Rally1 klassiks,“ märkis soomlane.

Pajari on pealekasvava põlvkonna üks põnevamaid nimesid rallimaailmas. Ta võitis lõppenud hooajal Škoda Rally2 masinaga WRC2 klassis Soome MM-ralli ning jõudis poodiumile veel Rootsis, Eestis ja Tšiilis.