Avaveerandil ei saanud edu kumbki klubi ja see päädis viigiga 20:20. Teisele poolajale läks Keila vastu üheksapunktilises eduseisus 49:40. Keila jätkas heas hoos ja kolmanda veerandaja järel edestati Tšehhi klubi juba 13 punktiga. Viimane veerandaeg möödus kindlalt Keila kontrolli all ja mäng lõppes seisuga 93:73 Keila kasuks.

Keilale tõi Kevin Johnson 24 punkti, Kristen Kasemets 22 punkti, 7 lauapalli ja 5 korvisöötu, Denis Krestinin 14 punkti, 8 lauapalli ja 4 korvisöötu.

Keila kerkis ENBLi B-alagrupis kahe võidu ja kahe kaotusega jagama võiduprotsendi järgi viiendat-kuuendat kohta, eespool on Voluntari (4-1), Liege (3-1), Zielona Gora (3-1) ja Šiauliai (2-1), samal pulgal Newcastle (2-2), tagapool Šiauliai ning võiduta Valmiera ja Brno. Play-off’i pääseb neli paremat. Keilal on jäänud pidada veel kohtumised võõrsil Šiauliai ja Zielona Gora, kodus Newcastle’iga.

Keila oli pidanud eurosarjas enne Brno-mängu neli kohtumist. Kodus oli kaotatud nii rumeenlaste Voluntarile 53:82 kui ka belglaste Liege’ile 92:96, aga võõrsil alistati Valmiera 97:91.

Tšehhi liigas 12 klubi seas seitsmendat kohta hoidev Brno on seevastu kaotanud ka kõik neli varasemat mängu: võõrsil Newcastle Eaglesile (Inglismaa) 81:87, Zielona Gorale (Poola) 74:86 ning kodusaalis Voluntarile 72:75 ja nüüd Keilale 73:93.

„Meie jaoks on selles liigas kõik vastased väga tugevad. Kuid oleme Brno meeskonna mängu analüüsinud ja leidnud võimalused, mille abil vastaste mängu halvata. Nagu ikka on võtmeks kaitsemäng, mis kahes viimases koduliiga mängus on kohati muutunud senisest paremaks. Peame oma kokkulepetest kinni pidama. Sama reegel kehtib ka rünnaku kohta,“ rääkis Keila peatreener Peep Pahv enne kohtumist.