Soome lumistel teedel tehtud testist avaldati 1 minuti ja 9 sekundi pikkune videoklipp. Tuleval hooajal on MM-sarjas kavas üks lumeralli, mis sõidetakse 15. - 18. veebruarini Rootsis.

MM-hooaeg avatakse 25. - 28. jaanuarini peetaval Monte Carlo rallil. Monte Carlos sõidetakse asfaldil ja lumel.

Hiljuti Lõuna-Prantsusmaal tehtud testi järel oli Tänak Hyundai osas väga positiivselt meelestatud. Eestlane märkis, et tundis end masinas kohe kindlalt. „Ma ei ütleks, et see on väga erinev sellest, mis meil oli, aga see on kindlasti palju paremini häälestatud kui eelmisel aastal. Kokkuvõttes võib öelda, et tundsin end kohe esimesest sõidust alates autos hästi ja sain kohe päris kiiresti sõita.“

„[2022. aasta autoga] oli tehnilisi probleeme või muid takistusi, kuid juba sel aastal oli auto jõudlus palju parem. 2022. aasta alguses oli keeruline, kui auto oli ilma igasuguse arenduseta, kuid ühe aastaga on nad suutnud selle palju paremaks häälestada ja tänavu olid nad väga konkurentsivõimelised,“ tunnustas Tänak meeskonda.

“Oskusteave on siin inimestel olemas ja nad kõik teavad, mida teha ja kuidas asju parandada. Kui sa tead, mida arendada on vaja, ei ole piire ees. Neil oli lihtsalt vaja aega, et seda teha,“ lisas Tänak.

Hyundai sai hiljuti paika ka tiimi järgmise hooaja koosseisu. Lisaks Tänakule jätkab põhisõitjana Thierry Neuville. Kolmandat autot hakkavad jagama Esapekka Lappi, Andreas Mikkelsen ja Dani Sordo.