Tomingas eksis kolmel korral. Lamadestiirud läbis ta puhtalt, kolmandas tiirus tuli kaks möödalasku ja neljandas üks lisaks. Kui kahe tiiru järel hoidis ta neljandat kohta, siis nii kolmanda kui ka neljanda tiiru järel oli ta 14. positsioonil. Viimasel ringil möödus Tomingas kolmest konkurendist ning alistas finišispurdiga norralanna Karoline Knotteni ja ameeriklanna Deedra Irwini.

Ühistardi võitis kõik 20 märki alla toonud prantslanna Justine Braisaz-Bouchet, kes oli Lenzerheides parim ka sprindis ja jälitussõidus. Talle järgnesid rootslannad Elvira Öberg (+5,5) ja Hanna Öberg (+10,6). Tomingas kaotas võitjale 1.26,9.

Tulemused:

Lenzerheide ühisstardi tulemused.

Senise hooaja parima võistluse tegi Tomingas neljapäeval Lenzerheides peetud sprindis, kus sai ühe möödalasu juures 11. koha. Eilses jälitussõidus eksis ta kuuel korral, aga tuli ikkagi kindlalt punktidele, lõpetades 25. kohal. Tominga trump on viimasel nädalal olnud sõidukiirus: neljapäeval näitas ta rajal kümnendat, eile kuuendat ja täna seitsmendat aega.

MK-sarja üldarvestuses tõusis liidriks Braisaz-Bouchet, kellel on 427 punkti. Täna viienda koha saanud norralanna Ingrid Landmark Tandrevold on 417 punktiga teine ja Elvira Öberg 393 punktiga kolmas. Tomingas tõusis kolme positsiooni võrra ja on nüüd 148 punktiga 17.

Meeste ühisstart peetakse kell 15.45, seal Eesti koondislasi rajal pole.

Blogi: