22-aastane Kriisa pidi hooaja esimeses üheksas kohtumises kandma mängukeeldu, sest NCAA hinnangul rikkus ta ülikooliliiga reegleid, saades oma endises koolis Arizonas keelatud hüvesid.

West Virginias kerkis Kriisa kohe olulisse rolli. Ta oli algviisikus, mängis 36 minutit, võttis lisaks 20 punktile kaks lauapalli ja andis seitse korvivöötu. 15 kolmepunktiviskest tabas Kriisa kuus, neljast vabaviskest kaks ja ainus kahepunktivise läks mööda.

Kriisa veaga kolmene:

Lisaks Kriisale viskas West Virginia kasuks 20 punkti ka Quinn Slazinski. Võitjate resultatiivseim oli 19 punktiga Josh Cohen.

West Virginia peatreener Josh Eilert tõdes pressikonverentsil, et kaaslastel on vaja Kriisa pakutava kiire tempoga veel harjuda. „Meil oli kohe algusest plaan kiirelt mängida ja nüüd, kui mehed on tagasi, peamegi hakkama tempot tõstma. Tundus, et kõik ei ole veel Kriisa söötudeks valmis. Ta on eriline mängujuht ja kui saame keemia paika, oleme väga ohtlik tiim,“ rääkis ta.

West Virginia on võitnud sel hooajal neli ja kaotanud kuus mängu.

Kriisa endine ja Henri Veesaare praegune ülikool Arizona sai kaheksa võidu kõrvale hooaja esimese kaotuse, võõrsil jäädi 84:92 alla Purdue’le. Ametlike mängude eel küünarnukki vigastanud Veesaar platsil ei käinud.