Kohtumise avapoolaeg kuulus Elijah Adebayo tabamusest 1:0 tulemusega Lutonile. Bournemouth suutis 58. minutil Dominic Solnake väravast viigistada ning mängu viimane pooltund tõotas tulla tuline.

Paar minutit pärast Bournemouthi viigiväravat vajus Lutoni 29-aastane kapten Tom Lockyer liikumatult murule pikali. Mängijad ja meditsiinipersonal jooksid koheselt tema poole ning kohtumine katkestati.

Inglismaa meedia andmetel seiskus Lockyeril süda. Pärast paar minutit kestnud elustamist tuli Lutoni kapten taas meelemärkusele ning ta viidi kanderaamil suure aplausi saatel väljakult minema.

Sky Sportsi andmetel oli Lockyer väljakult lahkudes teadvusel.

Video intsidendist on nähtav siit.

Riietusruumi siirdusid ka mängijad ning peagi saabus teade, et kohtumine laupäeval ei jätku. „Meie mõtted on Tom Lockyeri ja kõigi tänases mängus osalenud mängijatega,“ seisis Premier League´i avalduses.

Lockyeril on ka varasemalt olnud südamega probleeme. Kevadel toimunud Championship´i finaalis Coventry City vastu vajus ta samuti murule kokku. Tal kahtlustati südamerütmihäireid, kuid pärast operatsiooni sai ta siiski loa jalgpalli juurde naasta.