11. positsioonilt startinud Tomingas tegi tiirudes kuus möödalasku. Seejuures langes ta suurest mängus alles viimase tiiruga, kus ta jättis üles kolm märki.

Vaatamata kehvale laskmisele jäi Tomingas võistluse järel positiivseks. „Täna oli tõesti väga hea sõit, niimoodi on ülimalt meeldiv võistelda,“ rääkis Tomingas ETV otseülekandes. „Laskmine on küll praegu selline, et iial ei tea, mis tuleb. Trennis võin lasta neli nulli järjest, kuid siis tuleb ootamatult neli möödalasku. Minu laskmine on hetkel väga muutlik. Loomulikult ei saa sellise laskmise pealt väga suurt enesekindlust tekkida ja eks see täna kajastus väga ilmekalt.“

Päeva kokkuvõttes näitas eestlanna rajal kuuendat sõiduaega. Kaotust kiireimale Anamarija Lampičile kogunes viie ringi peale 44 sekundit. „Selles mõttes vägev. Suurt pettumust ei ole. Isegi kui viimasest tiirust 29. kohalt välja läksin, polnud mul kahtlust, et ma ei suuda eesolijaid kinni püüda,“ jätkas Tomingas.

MK-sarja kokkuvõttes hoiab Tomingas laupäevase sõidu järel 20. kohta, millega ta kindlustas pääsu homsesse 12,5 km ühisstardiga sõitu, kuhu pääsevad punktitabeli 25 parimat ja lisaks Lenzerheide sprindi ja jälitussõidu viis paremat, kes 25 hulgas pole.

„Suuri eesmärke ma endale ei sea. Praegu olen õnnelik, kui suudan oma parima ära teha. Kui seda teen, siis on koht ilmselt väga viisakas,“ lisas ta.