Finaali avageim algas tasavägiselt, punkt punktis heitlus jätkus seisuni 12:12. Seejärel hakkas tiitlikaitsja TalTech paari puntki kaupa edu kasvatama, suurim vahe oli 20:14. Kastre jõudis veel kolme punkti kaugusele (19:22), aga geimi lõpp kuulus ülikoolinaiskonnale.

Teises geimis pääses Pharmatech/Kastre ette 3:1, aga sellele vastasid TalTechi naised 5:0 spurdiga, misjärel võttis TBD peatreener Liina Kais aja maha. Esimene vaheaeg muutust ei toonud, TalTechi edu kasvas kuuepunktiliseks. Janis Sirelpuu hoolealused liikusid võidukalt geimi lõpuni, mis võideti 25:15.

Kolmandas geimis jätkus TalTechi ülekaal. Viimaseks jäänud vaatuse võitsid tallinlannad 25:18. Seejuures suutis Pharmatech/Kastre mitu matšpalli päästa ning 24:18 eduseisus oli Sirelpuu sunnitud korra aja maha võtma. Sellest piisas, järgmise pallivahetuse vormistas TalTech võiduks.

TalTechi parimad skoorijad olid Marily Lass ja Dzintra Lember, kes tõid mõlemad 12 punkti. Nette Peit panustas võitu üheksa silma. Kastre poolel keegi kahekohalise punktiarvuni ei jõudnud, resultatiivseim oli Lill Kandimaa kuue silmaga.

TalTechi naiskonnale oli see teine järjestikune ja kokku kuus karikavõit.

Pärnus peetakse ka meeste karikafinaal, kus kohtuvad tiitlikaitsja Tartu Bigbank ja valitsev Eesti meister Selver/TalTech. Kohtumine algab kell 16.