Kohtumisele nelja järjestikuse võidu pealt vastu tulnud Viimsi alustas bravuurikalt, haarates kiirelt 4:0 eduseisu. Avaveerand kulgeski peamiselt viimsikate juhtimisel ning parimalt juhul kasvatati eduseis 5-punktilliseks. Eduseisus esimest neljandikku siiski ei lõpetatud, kuna Kalev sopas veerandaja viimasel minutil kaks kolmepunktiviset, minnes pausile 21:20 eduseisus. Teise veerandaja esimesed minutid kulgesid punkt-punkti rütmis. Viimastel minutitel panid aga kalevlased sisse järgmise käigu ja läksid riietusruumi 43:35 juhtimisel.

Cramo alustas teist poolaega 5:0 minispurdiga, mille toel kasvatati eduseis kiiresti suuremaks kui 10 punkti. Viimsi suutis halvimal juhul 15-punktiliseks kärisenud vahet veerandaja lõpuks veidi siiski vähendada ning viimasele neljandikule mindi vastu Kalevi 62:50 juhtimisel. Cramo alustas neljandat veerandaega 14:0 vahespurdiga, millega tehti ka lõplikult sotid selgeks. Mängu lõppedes olid valitseva Eesti meisterklubi võidunumbrid 82:61.

Kalev/Cramo resultatiivseimaks tõusis Marreon Jackson, kelle saldosse kogunes 18 punkti, kolm lauapalli ja kaheksa resultatiivset söötu. Manny Suarez toetas teda 13 silmaga. Viimsi parim oli Jorgen Rikberg 16 punktiga.

Kalev/Cramo jätkab 12 võidu ja 1 kaotusega Eesti-Läti liiga liidrina. Viimsi jagab viie võidu ja 11 kaotusega 12.-13. kohta.

Enne mängu:

Tabeliliider Kalev/Cramo on sel hooajal koduliigas vaid korra kaotusekibedust tundnud, kui võõrsil tunnistati Ukraina tippklubi paremust. Viimsi on samuti heas hoos ning pärast keerulist hooaja algust pole viimases neljas kohtumises kaotatud. Liigatabelis hoitakse viie võidu ja kümne kaotusega 12. positsiooni.

Kalevi kodumäng toimub tavapäratult Tabasalus, sest seeläbi soovitakse klubi aupresident Adu Kana kodupaigas korvpalli populariseerida.

„Pärast nelja järjestikku võitu pole seisud praegu meeste tervislikus seisundis kõige parem. Mõnel mehel on pisivigastused, mis takistasid planeeritud treeningplaani täies osas läbi viia. Artjem Kovalov on olnud terve nädala haige ja tema selles mängus ei osale. Liiga liidri vastu saab olema väga raske mäng, kuid läheme ikka võitlema kogu võistkonnaga ning oma mängulisi eesmärke täitma. Meie poolt ei tee kaasa Hint, Maide, Reinart ning reedel põlveoperatsioonil käinud Laanemaa, kes sel hooajal enam väljakule ei tulegi.“

Kalev/Cramo koosseisust on puudu nii vigastust raviv Hugo Toom kui ka värskelt meeskonnast lahkunud Anthony Mathis.

„Viimsi nooruslik võistkond on teinud head tööd ja leidnud viisi kuidas endast kogenumaid võistkondi surve alla panna. Nad tulevad mängule nelja mängulise võiduseeria pealt. Enesekindlust toovad võistkonda kaks kogenumat mängijat - Kovalov ja Suurorg. Eritähelepanu vajab, et noor tagamees Vaaks uksi paugutama ei hakkaks. Meie eesmärk on Tabasalu korvpallisõpradele näidata soliidset Kalev/Cramo korvpalli,“ räälkis Kalev/Cramo abitreener Indrek Reinbok.

Tabasalu kooli spordihoones toimuva kohtumise pileteid saab osta Piletitaskust.