Kiirelt juhtohjad haaranud Rapla pääses poolteist minutit enne avaveerandi lõppu juhtima 21:12. Veerandi lõpuks vähendasid Keila pallurid vahe neljale punktile (17:21). Kaks minutit enne teise vaatuse lõppu oli Keila maas kolme punktiga (37:40), mille järel tegid külalised 9:0 spurdi. Poolajale mindi Rapla 51:39 eduseisus.

Skoorivaeselt alanud kolmanda veerandaja lõpuks juhtis Rapla 69:58. Viimasel vaatusel jõudis Keila kuue punkti kaugusele (67:73), aga lähemale enam mitte. Rapla suutis taas vahet kasvatama hakata ning eduseisu lõpuni hoida. Lõpuks jäi vahe külaliste kasuks 11 punkti.

Rapla resultatiivseimaks kerkis Obrad Tomic 20 punktiga, kaksikduublist jäi teda lahutama üks lauapall. Martin Paasoja viskas võitjate kasuks 15 ja Malik Xavier Pope 13 silma. Volodõmõr Ševtšenko ja Rait-Riivo Laane panustasid võitu 11 punkti, Laane arvele jäi ka üheksa resultatiivset söötu.

Keila särgis tõi Kevin Johnson 15 punktiga, Karlis Zunda kogus 14 silma. Kristen Kasemets ja Luka Majstorovic viskasid 11 punkti.

Keila jätkab Eesti - Läti liigas kuue võidu ja kümne kaotusega 11. kohal. Rapla teenis 11 kaotuse kõrvale viienda võidu, mis annab 13. koha.

Mängu eelvaate leiab ülekande alt.

ENNE MÄNGU:

Keila hoiab Eesti-Läti liigas kuue võidu ja üheksa kaotusega 11. kohta, Rapla on nelja võidu ja 11 kaotusega 13. positsioonil. Rapla šansid veerandfinaali pääseda on juba väga ahtakesed, kaotuse korral muutuvad kehvemaks ka Keila väljavaated.

„Rapla on homme kindlasti veidike ettearvamatu. Nad on saanud uue peatreeneri juhendamisel terve nädala harjutada ning ilmselt on neil tagataskus meie jaoks uusi asju. Samas on väga tore, et Raplal on taas eestlasest peatreener. Teisipäevane Tartu mäng oli vaatamata kaotusele meie jaoks pigem positiivne. Loodetavasti suudame ka Rapla vastu mängida head kaitset ja rünnakul vastasele oma stiili peale suruda. Võit hoiaks meid hästi play-off kursil,“ rääkis Keila juhendaja Peep Pahv enne kohtumist.

Hiljuti Rapla peatreeneriks nimetatud Brett Nõmme sõnul pole meeskond veel tema nõudmistega harjunud.

„Meie jaoks väga oluline mäng, kui soovime hakata tabelis tõusma, siis peame hakkama võitma enda lähi konkurente. Ilmselgelt pole veel meeskond suutnud kõiki minu nõudmisi selgeks saada, aga võrreldes eelmise mänguga on edasiminekut näha. Peame suutma kontrollida mängutempot ning sellega võtma ära Keila lihtsad kiirrünnaku punktid. On oodata tasavägist mängu ning loodetavasti suudame tõmmata pikema õlekõrre,“ selgitas Nõmm.