Mis on Keilal ja Raplal ühist?

Mõlemad on viimasel ajal suutnud võita ainult Tallinna Kalev/Snabbi. Rapla seeria on muidugi oluliselt koledam - alates 23. oktoobrist on neil üks võit ja kaheksa kaotust. Keila novembri esimese poole kolmemänguline võiduseeria asendus perioodiga, kus viiest matšist on tulnud üks võit. Samas on ka vastased olnud üpris rasked, kui Kalev/Snabb välja jätta: Ventspils, Riia VEF, Kalev/Cramo ja Tartu Ülikool Maks & Moorits.

Ja loomulikult on mõlemad üle elanud peatreeneri vallandamise (Rapla puhul on poliitkorrektne öelda, et see toimus vastastikusel kokkuleppel - A.K.). Kui Keila loots Peep Pahv ennistati pärast paari päeva ametisse, siis Rapla juhendaja Arnel Dedic lahkus Eestist lõplikult. Uus peatreener Brett Nõmm tegi debüüdi eelmise nädala lõpus Tartus, kus kaotati 61:71. Nüüd on tal võimalus silm pähe saada.

Keila hoiab Eesti-Läti liigas kuue võidu ja üheksa kaotusega 11. kohta, Rapla on nelja võidu ja 11 kaotusega 13. positsioonil. Rapla šansid veerandfinaali pääseda on juba väga ahtakesed, kaotuse korral muutuvad kehvemaks ka Keila väljavaated.

Mis on kummagi tiimi rõõmud ja mured?