Kyrgios võttis The Athleticu veergudel sõna eelmiste tennisepõlvkondade teemal, öeldes, et neid pole mõtet tänapäevaga võrrelda, sest tennis oli siis palju aeglasem.

„Mäng oli toona nii aeglane. Olen vaadanud Boris Beckerit ja ma ei ütle, et nad ei olnud head, aga öelda, et nad oleksid sama head ka praegu, on absurdne. Suur serv oli toona 197-200 km/h. Inimesed nagu mina, me lööme 220 km/h stabiilselt ja nurkadesse. See on hoopis teine mäng,“ ütles Kyrgios.

Veel väitis Kyrgios, et Novak Djokovic õgiks varasemaid staare elusast peast, viidates eelkõige tema vägevale tõrjele ning ennustas Djokovicile Pete Samprase (endine esireket, 14-kordne slämmivõitja) üle kindlat võitu.

Becker, kelle suunas torge tehti, ei suutnud keelt hammaste taga hoida, kirjutades X-is (endine Twitter): „Nick teeb viimasel ajal tennise teemadel palju lärmi!?! Miks ta räägib spordialast, mida ta, tuleb välja, vihkab... faktikontroll - ta pole kunagi võitnud suurturniiri mängija ega treenerina (jah, ühe võitis paarismängus), seega kust tema kredibiilsus üldse pärineb? Ta üritab võrrelda generatsioone... Laver vs Federer, Borg vs Nadal, Sampras vs Djokovic!?!“

„Ma ei maini üldsegi McEnroed, Connorsit, Lendlit, Agassit, Courieri, Edbergi, Wilanderi, Kuertenit, Bruguerat, Rafterit, Hewittit ja paljusi teisi... Võta sõna oma OnlyFansi ja teistel teemadel, aga ära tennisest räägi,“ lisas Becker.

Viimase märkusega pidas Becker silmas Kyrgiose hiljutist teadaannet täiskasvanute meelelahutusplatvormi OnlyFansiga liitumisest.

Becker on sel aastal jälle aktiivselt treeneritööga tegelenud. Eelmise aasta aprillist detsembrini istus ta maksupettuse süüdistusega Inglismaal vangis, kust vabanes kõvasti enne tähtaega. Karistuseks määrati talle kohtus kaks ja pool aastat.

Hetkel treenib Becker Taani tennisestaari Holger Runet, kes hoiab maailma edetabelis kaheksandat positsiooni. 2023.-2016. aastani oli ta Djokovici treener.