Võõrustajad võitsid avaveerandi 22:17, poolajaks oli sakslaste edu 42:31. Kolmanda veerandajaga vähendas Balkan kaotusseisu kuuele punktile (53:59). Bulgaaria klubi jõudis viimasel veerandajal ka viigini 63:63, aga juhtima ei pääsenud ning Göttingen kallutas kohtumise lõpuks enda kasuks.

Põhikoosseisus alustanud Lips rassis platsil ligi 29 minutit, mille jooksul viskas neli punkti (vabavisked 2/2, kahesed 1/4, kolmesed 0/2), võttis neli lauapali, jagas ühe resultatiivse söödu ning tegi ühe pallikaotuse. Tema väljakul oldud aja jooksul jäi klubi 18 punktiga miinusesse, mis oli meeskonna kõige kehvem näitaja.

Balkani resultatiivseimad olid 13 punktiga Jonas Zohore Bergstedt, Yordan Minchev ja Martin Sotirov. Üleplatsimehena viskas Göttingeni pallur Umoja Gibson 18 silma.

Lipsu koduklubil on K-grupis kirjas kaks kaotust. K-gruppi juhib Kristian Kullamäe leivaisa Bilbao Basket, kes teisipäeval sai 75:72 jagu Portost. Kullamäe pandi algviisikusse, ta tõi 16 minuti jooksul 7 punkti (kahesed 4/2, kolmesed 2/1), 2 lauapalli ja 3 söötu.

Igast vahegrupist pääseb veerandfinaali kaks paremat. Eurohooaeg jätkub tuleval aastal. 10. jaanuaril kohtuvad omavahel just Lipsu ja Kullamäe koduklubid.