Skandaalne intsident leidis aset möödunud kolmapäeval, kui pärast 1:1 viigiga lõppenud Ankaragücü ja Rizespori kohtumist tormas esimese klubi president Faruk Koca väljakule ning ründas peakohtunik Meleri.

Koca lõi Meleri rusikaga näkku. Hiljem jagasid maas lebanud vilemehele obadusi ka teised Ankaragücü ametnikud ja fännid, kuniks ta lõpuks politsei abiga staadionilt minema eskorditi.

Nädal hiljem ehk sel kolmapäeval pääses Meler Ankara haiglast välja. Piltidele jäi ta sinise silma ja kaelatoega. „Ta on heas seisus ja käib kontrollis edasi. Suuri probleeme tal pole, kui paistetus silma all välja jätta,“ vahendas Sportsmail Ankara haigla ühe töötaja sõnu. „Kaelatugi oli tal igaks juhuks. Väike põsesarna mõra paraneb aja jooksul.“

Ankaragücü klubi president Koca ja kaks teist ründajat võeti kohalike võimude poolt vahi alla, vahendas BBC. Lisaks on kolm kahtlusalust veel jälgimise all. Koca astus intsidendi järel presidendikohalt tagasi ning vabandas oma käitumise eest.

Juhtunu tõttu peatati Türgis ajutiselt kõik jalgpalliliigad. Nüüdseks on selge, et kohalik hooaeg jätkub 19. detsembril.