Green lõi kolmanda veerandi alguses Sunsi tsentrit Jusuf Nurkicit näkku ja ta saadeti ilma pikema mõtlemiseta mängust minema.

„Nurkic tõmbas mind puusast. Lasin käel käia, et kohtunikele kontakti näidata ja tabasin teda,“ selgitas Green juhtunut USA meediale. „Nagu te teate, ei vabanda ma tegude eest, mida kavatsesin teha, aga Jusufi ees vabandan ma küll. Mul ei olnud plaanis teda lüüa.“

Viimati eemaldati Green mängust novembri keskel, mil ta kägistas Minnesota Timberwolvesi tsentrit Rudy Gobert’i. Toona sai ta viiemängulise karistuse ja USA meedia spekuleerib, et varasemate tegude tõttu ootab teda mängukeeld ka nüüd. Kokku on Green NBA-karjääri jooksul eemaldatud 18 põhihooaja mängust.

Gobert’i kägistamisjuhtumit meenutas oma kommentaaris ka Nurkic. „Mis Greeniga toimub? Ma ei tea. Mulle tundub, et see tüüp vajab abi. Seegi hea, et ta ei proovinud mind kägistada. Aga korvpalliga pole sellel midagi pistmist,“ rääkis ta.

Suns võitis koduplatsil peetud kohtumise 119:116. Devin Booker viskas Sunsi kasuks 32 punkti, Nurkic tõi 17 punkti, 13 lauapalli ja 7 söötu. Green piirdus 17 minuti jooksul kahe punkti, kahe lauapalli ja kahe sööduga. Warriorsi resultatiivseim oli 24 punktiga Stephen Curry.

Suns on läänekonverentsis 13 võidu ja 10 kaotusega kaheksandal kohal, viimati 2022. aastal NBA meistriks tulnud Warriorsi leiame 10 võidu ja 13 kaotusega alles 11. positsioonilt.

Mängu videokokkuvõte: