Intsident leidis aset möödunud kolmapäeval, kui Ankaragücü mängis koduväljakul Rizesporiga 1:1 viiki. Kusjuures külaliste võiduvärav sündis alles seitsmendal lisaminutil.

Pärast lõpuvilet tormas Koca raevunult väljakule ning lõi peakohtunik Halil Umut Meleri pikali. Hiljem jagasid maas lebanud vilemehele obadusi ka teised Ankaragücü ametnikud ja fännid, kuniks ta lõpuks politsei abiga staadionilt minema eskorditi.

„Türgi jalgpalliliit on otsustanud, et kõikide liigade mängud lükatakse määramata ajaks edasi. Intsidendiga seotud klubi, selle president, ametnikud ja kõik Umut Meleri ründamises süüdi olevad isikud saavad karmima võimaliku karistuse!“ teatas Türgi jalgpalliliit sotsiaalmeedias.

Meler toimetati hiljem haiglasse voodiravile, kus talle avaldas telefoni teel toetust ka Türgi president Recep Tayyip Erdogan.

„Sport tähendab rahu ja vendlust ning vägivallal pole seal kohta. Me ei luba Türgi spordiväljale kunagi vägivalda,“ säutsus Erdogan Twitteris.

Türgi siseministri Ali Yerlikaya sõnul on Ankaragücü presidendi kohta antud välja vahistamismäärus ning kaks isikut on juba võimude poolt kinni peetud.

Ankaragücü hoiab liigatabelis 18 punktiga 11. positsiooni, Rizespor on 22 punktiga kaheksandal tabelireal.