Tartlastel olid enne mängu Keilaga oma arved klaarida, sest poolteise hooaja jooksul ei olnud neil õnnestunud põhiturniiri mängudes Peep Pahvi meeskonda alistada. Novembri keskel jäi Keila tänavuse hooaja esimeses omavahelises kohtumises peale 80:73 ning mullusel põhiturniiril sai Harjumaa klubi kaks võitu. Tõsi, küll oli Tartu võidukas kevadises meistriliiga veerandfinaalseerias.

Teisipäeval toimunud kohtumist alustasid paremini võõrustajad, kes võitsid avaveerandi 18:14 ja avapoolaja 36:31. Kolmanda veerandaja lõpus kärises Keila kaotusseis 15-punktiliseks, kuid seejärel tehti vinge tagasitulek ja viimasel minutil jõuti punkti kaugusele.

Üheksa sekundit enne lõppu tundus vägisi, et keila rong on läinud, sest Kristjan Kitsing pääses 75:73 eduseisul vabaviskejoonele. Seni 100%-liselt vabaviskeid tabanud Kitsing eksis aga ootamatult mõlemal viskel, ulatades võiduvõtmed uuesti Keilale.

Rünnakule külalised siiski ei pääsenud, sest ründelauas hiilgas Rinalds Malmanis, kellele Karlis Zunda tegi kiirelt ebasportliku vea. Tartu võit tundus taas vormistamise küsimus, kuid ka Malmanise vabavisked ei tabanud...

Keila toetajate kurvastuseks vilistati aga seejärel ka Margus Pahv vastu ebasportlik viga ning kuna Märt Rosenthal kolmandal katsel ei eksinud, siis teenis Tartu magusa 77:73 võidu.

Võitjate parimad olid Rosenthal ja Robin Kivi, kes viskasid vastavalt 20 ja 18 punkti. Malmanis lisas 13 ja Rain Veideman 12 silma. Keila poolelt kerkis üleplatsimeheks 21 punkti kogunud Zunda. Andrii Mõronenko arvele jäi 14 punkti.

Tartu Ülikool kerkis üheksa võidu ja viie kaotusega kuuendaks. Keila (6-9) on 11. tabelireal.