Eestlastest jõudis ainsana pjedestaalile Kreeka-Rooma maadleja Kevin Uspenski. Uspenski kaotas alagrupi esimeses ringis Rootsi maadlejale Aleksandar Stjepaneticile 1:1. Mõlemad punktid anti aktiivsuse eest ning kuna rootslane sai punkti viimasena, kuulus matšivõit talle.

Teise kohtumise alagrupis võitis Uspenski ülekaalukalt 9:0 soomlase Juho Pahikaineni üle. Poolfinaalis seljatas Uspenski kõigest 15 sekundiga rootslase Oskar Johanssoni.

Finaalis tuli Uspenskile taas vastu Stjepanetic ning täpselt sama stsenaariumiga nagu alagrupi matš, kulges ka finaal. Esimesel poolajal sai aktiivsuse eest punkti Uspenski ning teisel poolajal rootslane, seega kuulus ka finaalivõit Stjepaneticile.

Kehakaalus -87 kg võitis Andreas Välis veerandfinaalis seisuga 5:5 soomlast Otto Ketoneni, aga kaotas poolfinaalis 0:9 eelmise aasta Euroopa meistrile Turpal Bisultanovile Taanist.

Pronksikohtumises jäi Välis 3:3 alla soomlasele Elias Lyyskile ning pidi leppima viienda kohaga. Samas kehakaalus maadles ka 44-aastane legendaarne egiptlane Karam Gaber Ibrahim, kes võitis 2004. aastal Ateena olümpial kulla ning 2012. aasta Londoni mängudel hõbeda.

Medalimatši jõudis ka raskekaalus -130 kg Eerik Pank, kes kaotas veerandfinaalis hilisemale finalistile Elias Kuosmanenile 0:8. Pronskikohtumises jäi Pank 2:10 alla leedulasele Romas Fridrikasele ning pidi samuti leppima viienda kohaga.

Kehakaalus -82 kg võitis Edvin Kin avaringis 5:1 seisuga rootslast Vilhelm Larssoni, aga kaotas veerandfinaalis ukrainlasele Ivan Tšmõrile 1:10 ning lohutusringi maadlema ei pääsenud. Kini lõppkohaks jäi 8.

Kehakaalus -77 kg piirdus ühe matšiga Ekke Kõu Leitham, kui kaotas avaringis 1:10 norralasele Sebastian Aakile ning jäi võistlustel kümnendaks.