„Tahan kasutada aega ja teha seda, mida tahan,“ teatas Rovanperä. „See on natuke nagu oma [noorusele] järele jõudmine, tegelda sellega, mida nooremana tegin.“

Soomlane rõhutas, et kuna ta on juba 15 aastat ralliautodega sõitnud, pole ta saanud elada normaalset noore inimese elu.

„Kui olete teismeline ja olete professionaal, on teil alati mõni üritus, kus peate osalema ja seetõttu jääte ilma paljudest asjadest, mida teised noored teevad. Tahan kasutada järgmist aastat isiklike asjade jaoks. Lähen reisima. Tahan külastada kohti, kuhu tahan minna,“ avas maailmameister oma plaane.

23-aastane Rovanperä loodab, et saab uuel aastal MM-rallisid rohkem nautida, sest ei pea iga kord konkurentide jaoks teed puhastama.

„Loodetavasti saame uuel hooajal võistlema minnes hea stardikoha – siis on meil paremad võimalused, kaks viimast aastat teede puhastamist pole olnud just kõige lihtsam.“

2025. aasta hooaja kohta märkis Rovanperä, et on siis kindlasti täiskoormusega tagasi ning asub Toyotaga oma kolmandat tiitlit püüdma.

„Siis olen kindlasti tagasi ja hakkan taas MM-tiitlit jahtima,“ kinnitas ta.