Kohtumise esimene veerandaeg kuulus 33:22 Bullsile. Järgmisel neljandikul suutis külalisvõistkond vahet vähendada ning poolajapausile läks Drelli leivaisa 58:49 eduseisus. Kolmas veerandaeg kuulus 8-punktilise paremusega omakorda Herdile. Siiski juhtis Bulls viimase 10 minuti eel 76:75. Neljandal veerandajal suudeti oma paremus maksma panna ning lõpusireeni kõlades olid Bullsi võidunumbrid 110:102.

Drell tegi taaskord Bullsi eest soliidse partii, kogudes 25 mänguminutiga saldosse 14 punkti ja neli lauapalli ja ühe resultatiivse söödu. Bullsi parim oli Dalen Terry 25 punktiga. Kaotajate resultatiivseimaks tõusis Lindell Wigginton, kes viskas 23 silma.

Bulls hoiab keskdivisjonis seitsme võidu ja nelja kaotusega kolmandat kohta. Homme seisab klubil ees ülimalt oluline kohtumine, pidades silmas 19. detsembril algavat talveturniiri (Winter Showcase), kuhu kindlustavad koha konverentside kaks parimat. Bullsi vastane on teisel kohal paiknev Motor City Cruise, kel on tabelis seitse võitu ja kolm kaotust.