Esimese poolaja võitis Viimsi 50:40. Teise poolaja alguses suurenes edu veelgi, aga Valmiera tuli järgi ja neljanda veerandi alguses läksid külalised mõne punktiga ette. Viimastel minutitel oli Viimsi aga oluliselt kindlam, mäng lõpetati 16:0 spurdiga.

Üleplatsimees oli Viimsi keskmängija Artem Kovalov, kes kogus 32 punkti (kahesed 15/10, kolmesed 6/2, vabavisked 10/6), 18 lauapalli ja 2 korvisöötu. Stefan Vaaks tõi 25 punkti, kapten Oliver Suurorg viskas 12 punkti, võttis 7 lauapalli, andis 9 söötu ja tegi 4 vaheltlõiget. Valmiera resultatiivseim oli 16 punktiga Janis Kaufmanis.

Viimsi poolt jäid kohtumisest eemale Ken-Martti Reinart, Aleksander Oliver Hint, Ron Laanemaa, Marten Maide ja Gerrit Lehe.

Viimsi on kodusaalis järjest selja prügiseks teinud nii Liepajal, Riia Zellil, Läti Ülikoolil ja nüüd ka Valmieral. Turniiritabelis hoitakse 5 võidu ja 10 kaotusega 12. kohta. Valmieral on kirjas 3 võitu ja 12 kaotust, mis annab 14. koha. Järgmisena kohtub Viimsi Tabasalus turniiritabeli liidri Kalev/Cramoga, mäng peetakse laupäeval.