Täna peeti Šotimaaga otsustav mäng, mis selgitas alagrupi võitja ja EM-finaalturniirile pääseja. Eesti jaoks algas kohtumine nukralt, kui esireketite mängus Kirsty Gilouriga pidi Kristin Kuuba seisul 2:6 mängu vigastuse tõttu pooleli jätma.

Teises üksikmängus ei õnnestunud võidupunkti võtta ka Ramona Üprusel. Tulemusega 21:18, 21:15 võitis kohtumise Rachel Sugden. Kolmandas üksikmängus läks vaja võitja selgitamiseks kolme geimi, kuid Catlyn Kruus jäi kokkuvõttes siiski alla Lauren Middeltonile 13:21, 21:17, 11:21.

Sellega oli Šotimaa saanud edasipääsuks kolm vajalikku võidupunkti ja paarismängud enam kohtumise võitja selgitamisel kaalu ei omanud. Kuid ka paarismängudes oli seekord ülekaal šotlastel. Maailma edetabelis 58. kohal olevad Kati-Kreet Marran ja Helina Rüütel kaotasid maailma edetabelis 45. kohal olevatele Julie Macphersonile ja Ciara Torrencele 13:21, 12:21. Catlyn Kruus ja Ramona Üprus pidid 19:21, 14:21 kaotuse vastu võtma Rachel Andrewlt ja Eleanor O’Donnelilt.

Sellega kordas Eesti naiskond oma viimatist naiskondliku EMi tulemust, kus ka siis saadi alagrupis teine koht ning jagati kokkuvõttes 9. kohta.

Reedel alustas Saksamaal EMi valikturniiri Eesti meeskond. Esimesena kohtuti alagrupi favoriidi, kodus mängiva Saksamaaga. Eesti mängijad seekord maailma edetabelis oluliselt kõrgemaid kohti omavate sakslaste vastu ei saanud ja pidid leppima 0:5 kaotusega.