Koduväljakul mänginud Crystal Palace asus Liverpooliga kohtumist juhtima 57. minutil, kui Jean-Philippe Mateta realiseeris enda teenitud penalti. Talle tegi karistusalas vea Liverpooli 20-aastane keskkaitsja Jarell Quansah.

75. minutil sai Jordan Ayew teise kollase kaardi ja jättis Lõuna-Londoni klubi vähemusse ning Liverpoolil kulus seejärel vaid minut, et viigiväravani jõuda. Nende esimese tabamuse autoriks oli Mohamed Salah. Egiptlasest sai ühtlasi läbi aegade viies Liverpooli jalgpallur, kes on löönud klubi eest kõigi sarjade peale kokku vähemalt 200 väravat.

Liverpooli tänase võiduvärava sepistas Selhurst Parkil vahetusest sekkunud 20-aastane inglane Harvey Elliott, kes saatis palli kauglöögist võrku 90. minutil.

Manchester Unitedile üllatuskaotus

Kolm päeva tagasi Chelsea alistanud Manchester United kaotas täna koduväljakul tabeli teise poolde kuuluvale Bournemouthile koguni 0:3. Külalised asusid juhtima 5. minutil Dominic Solanke väravast ning viimase 20 minutiga jõudsid sihile veel ka Philip Billing ja Marcos Senesi.

„Olen nördinud, pettunud, kindlasti. Ootasin midagi muud,“ sõnas Manchester Unitedi peatreener.

Unitedi kaotus võinuks olla isegi suurem, sest lisaminutitel jõudis sihile veel ka Dango Ouattara, ent see värav tühistati VARi poolt käega mängu tõttu.

Tegemist oli üldse Bournemouthi läbi aegade esimese võiduga Old Traffordil.

„Kõik läks valesti. Me ei mänginud nii nagu pidime. Meil on palju asju vaja parandada,“ sõnas Unitedi kapten Bruno Fernandes, kes peab distsiplinaarkaristuse tõttu järgmise kohtumise Liverpooliga vahele jätma.

Peatreener Erik ten Hag kurtis, et mängijatel jääb stabiilsusest puudu.

„Meeskonnana pole me piisavalt head, et olla järjepidevad. Olen nördinud, pettunud, kindlasti. Ootasin midagi muud. See, kuidas me alustasime, polnud hea. See oli kehv.“ tunnistas hollandlane.

ManUtd jätkab 27 punktiga kuuendal kohal, kuid võib selle vooru lõpuks langeda ka madalamale.

Aston Villa hoog püsib

Birminghami Aston Villa võttis teise suurklubi skalbi järjest, kui alistas Arsenali 1:0. Eelmises voorus oli sama tulemusega üle mängitud valitsev tšempion Manchester City. Täna tõi Aston Villale kodusel Villa Parkil võidu John McGinn, kes saatis 7. minutil palli väravasse pärast Leon Bailey`i tsenderdust.

Võit tõstis kolmandal kohal jätkava Aston Villa (35p) - mis on nüüd kodus võitnud rekordilised 15 liigamängu järjest - liidrite kannule. Liverpoolil on 37 ja Arsenalil 36 silma.