Fury ja Ussõki duelli võitja kerkib raskekaalu ainuvalitsejaks. Viimati oli raskekaalu absoluutseks tšempioniks Lennox Lewis, kes teenis selle tiitli 1999. aastal.

Fury ja Ussõki matši on pikalt kavandatud ning kahel korral on plaanid ka luhta läinud. Kevadel ei saanud mehed omavahel kokkuleppele ning 23. detsembril ei olnud Fury valmis veel ringi astuma. Nüüd peaks kõik eeltöö olema tehtud ning mõlema mehe kalendris on 17. veebruar kirjas.

WBC meistrivöö omanik Fury on Saudi Araabias juba tehtud mees ning nii käib ta kõrgeriigis aeg-ajalt asju ajamas. Viimati andis ta sotsiaalmeedias teada, et ta käis taaskord Saudi Araabias lühikesel reisil. Seejuures jagas Fury videot ka eralennukist, millega ta teekonna ette võttis. Antud lennuvahendist võis leida nii voodi kui ka vannitoa.

Tiitlimatšini jääb praeguse seisuga kümme nädalat ehk peagi peaks Fury alustama ka treeninglaagriga. Seni ta seda väidetavalt veel teinud ei ole. Ussõk on samal ajal end pidevalt vormis hoidnud.

Kui Fury valduses on WBC meistrivöö, siis Ussõkile kuuluvad WBA, WBO ja IBF-i tiitlid. Fury ja Ussõki duelli võitja kerkib esimeseks ainuvalitsejaks nelja meistrivöö ajastul. Lewisele kuulus omal ajal kolm tiitlit.