Teist aastat järjest sai MM-tiitli vastu võtta Toyota rooli keerav Kalle Rovanperä. Hooaja teisena lõpetanud Evans ei saanud koos tiimikaaslasega aga pidulikku õhtut nautida. Põhjuseks vigastus.

Vabal ajal maastikurattaga sõita armastav Evans on kahe hooaja vahel oma hobiga tegelenud, kuid viimati läksid asjad veidike nihu. Nimelt Evans kukkus ning vigastas roideid.

„Kahjuks kukkusin ma paar päeva tagasi ning vigastasin roideid. Mul soovitati lendamist vältida,“ kirjutas Evans sotsiaalmeedias. „Loodetavasti naudivad kõik õhtut ning eriti minu tiimikaaslased Toyotast, kes võitsid aasta jooksul mitu auhinda.“

Kui Rovanperä krooniti individuaalseks maailmameistriks, siis Toyota meeskond võitis ka konstruktorite karika.

2024. aastal saab Evans nautida Toyotas esinumbri staatust. Toyota ridadesse kuuluvad jätkuvalt ka Rovanperä ja kaheksakordne maailmameister Sebastien Ogier, kuid nii Rovanperä kui ka Ogier teevad tuleval aastal kaasa pooliku hooaja. Seega tuleb Toyotal individuaalse MM-tiitli jahil panus teha just Evansile. 34-aastane Evans on hooaja kokkuvõttes nüüd kolmel korral teeninud teise koha. Lisaks tänavusele aastale sai ta hõbemedali kaela ka 2020. ja 2021. aastal. Nimetatud kahel korral jäi ta hooaja kokkuvõttes alla Ogier’le.

2024. aasta MM-hooaeg algab Monte Carlos, kus sõidetakse 25. - 28. jaanuarini. Selleks ajaks on Evansi roidevigastus paranenud.