Baskonia alustas kohtumist paremini ja võitis avapoolaja 52:43. Kolmandal veerandajal tulid serblased aga mängu tagasi ja jõudsid viigini. Viimasel neljandikul sai Baskonia oma mängumootori uuesti käima ja kaks minutit enne lõppu juhiti taas kümne silmaga.

Cverna zvezda polnud siiski püssi põõsasse heitnud ja endise Baskonia mängumehe Rokas Giedraitise kolmene tõi tabloole viigiseisu, kui mängida jäi veel üheksa sekundit. Tadas Sedekerskise vabavisked viisid seejärel võõrustajad uuesti juhtima ja kuna Giedraitise otsustav kolmene ei tabanud, siis teenis Baskonia 87:85 võidu.

Kotsar alustas kohtumist algviisikust ning kogus 28 minutiga kuus punkti, kolm lauapalli ja ühe korvisöödu. Raieste sooritas kahe minutiga ühe ebaõnnestunud kolmese. Võitjate parimana viskas Sedekerskis 18 punkti ja noppis kaheksa laupalli, Chima Moneke arvele jäi 15 punkti ja üheksa lauapalli.

Crvena zvezda poolelt kerkis üleplatsimeheks 24 punkti visanud Giedraitis. Joel Bolomboy lisas 14 ja Miloš Teodosic 13 silma.

Viie kaotuse kõrvale kaheksanda võidu teeninud Baskonia kerkis viiendaks. Crvena zvezda (4-9) jätkab 15. kohal.

Teistes reedel peetud kohtumisetes kaotas Kaunase Žalgiris kodusaalis Monacole 79:83, Piraeuse Olympiacos alistas Müncheni Bayerni 77:69, Barcelona oli Istanbuli Fenerbahcest parem 89:81 ja Bologna Virtus sai jagu Tel-Avivi Maccabist 100:90.