Täiskasvanutest valiti aasta Kreeka-Rooma maadlejateks Heiki Nabi, kes võitis MM-il 9. koha. Nabit treenivad Ivar Kotkas ja Levi Earl.

Aasta naismaadleja täiskasvanute ning U-23 vanuseklassis on Viktoria Vesso, kelle auhinnakapi lisandus sel aastal U-23 Euroopa meistrivõistluste pronks ning lisaks täiskasavnute EM 7. koht ning U-23 MM-I 5. koht. Vesso treeneriks on Arvi Aavik.

Aasta parim vabamaadleja on Erik Reinbok, kes sai MM-il 23. koha. Tema treenib Aleksei Hapovi käe all.

U-23 vanuseklassi parimaks Kreeka-Rooma maadlejaks osutus veel juunioride hulgas maadlev Artur Jeremejev, kes jõudis U-23 MM-il pronksimatši, aga pidi leppima 5. kohaga. Jeremejev treenib Kristjan Pressi juhendamisel.

U-20 parimaks Kreeka-Rooma maadlejaks valis Eesti Maadlusliit U-20 EM-i pronksimees Eerik Panki. Tema treenerid on Janar Sõber ning Ivar Kotkas.

U-20 vanuseklassi parimaks vabamaadlejaks valiti Janar Lips, kes jäi U-20 EM-il 15. ning keda treenivad Ahto Raska ja isa Jaanek Lips.

U-17 vanuseklassi parimaks naismaadlejaks osutus Lisette Böttker, kes võitis selle vanuseklassi Euroopa meistrivõistlustel pronksmedali. Nagu aasta parimat naismaadlejat Vessot, treenib ka Böttker Arvi Aaviku käe all.

U-17 vanuseklassi parimaks Kreeka-Rooma maadlejaks valiti Renar Joonas, kes jõudis U-17 EM-il pronksimatšini. Joonase treener on Kristjan Press. Selle vanuseklassi parimaks vabamaadlejaks valiti Nikolai Tarassov, kes saavutas U-17 MM-il 7. koha ning EM-il 8. koha. Tarassovit treenib tema isa Jevgeni Tarassov.

U-15 vanuseklassi parimaks naismaadlejaks valiti õpilaste EM-il pronksi võitnud Polina Timšina. Selle vanuseklassi parimaks Kreeka-Rooma maadlejaks valiti EM-il 5. koha saavutanud Raimond Prous ja parimaks vabamaadlejaks Platon Yastrebov, kes tuli EM-il 19. kohale.

Parimaks veteranmaadlejaks valiti Jaanek Lips, kes tuli teist aastat järjest veteranide maailmameistriks, ja parimaks parasportlaseks Janno Iljas, kes võitis kurtide maailmameistrivõistlustel kulla.

Aasta treeneriks valis Eesti Maadlusliit MK Abergi treeneri Tanel Renteri ning aasta aktiivseimaks kohtuniks Velja Andruse, kes sai tänavu rahvusevahelise II taseme kategooria.

Eesti meistivõistluste parimad klubid 2023. aastal on: Kreeka-Rooma maadluses MK Nelson, vabamaadluses MK Tulevik ja naistemaadluses Eesti Maaülikooli SK.