Uus rallihooaeg algab jaanuari viimasel nädalavahetusel Monte Carlos. Vaatamata sellele, et rallisõitjad veedavad suurema osa detsembrist puhates, tuleb Tänakul tööd ja vaeva näha.

„Oleme üsna hõivatud, sest detsembris tuleb päris palju tööd teha. Olen selle masinaga varem sõitnud ja peaksin selle kohta nii mõndagi teadma. Kuid kindlasti pean kogemusi värskendama ja uue aasta eel tööd tegema,“ rääkis Tänak Autosport.com teatel.

Hyundai uue tiimipealiku Cyril Abitebouli käe all on eestlase eesmärgiks võita 2024. aasta maailmameistritiitel. „Ootused pole madalamad kui tavaliselt. Cyril on tugev liider ning ta ei oota muud kui võitu. Seega peame hästi esinema,“ analüüsis Tänak.

Lõppenud hooajale tagasi vaadates tunnistas Tänak, et see valmistas talle suure pettumuse. Ta lõpetas hooaja M-spordi ridades neljandal kohal, teenides kaks etapivõitu.

„Kindlasti olid ootused suured, kuid sellega kaasneb oht, et kukud kõrgelt alla. Ilmselt juhtus see minu ja meeskonnaga. Arvan, et meie aasta algus polnud paha, kuid siis tegime sammu tagasi. Hooaja keskpaigast polnud emotsioonid parimad. Olime mõlemad pettunud. Samas leidus selles aastas ka positiivset ja see tuleb kaasa võtta,“ nentis Eesti ralliäss.