Kuznetsovi leivaisa Washington Capitals tunnistas ööl vastu teisipäeva võõral väljakul Arizona Coyotes´i 6:0 paremust. Klubi esindav venelane andis mängu järel kommentaari The Hockey News´ile, kus lahkas nii enda kui ka tiimi esitust.

Venemaa jäähokimängija ei pääsenud tolles kohtumises esimest korda kahe aasta jooksul jääle. Pärast mängu küsiti Kuznetsovilt, miks tema hooaja algus on kulgenud sedavõrd vaevaliselt.

„Ma tunnen, et tahan kellegi ära tappa - heas mõttes. Olen kindel, et õpin sellest perioodist midagi. See oli suur jama,“ rääkis ta.

Kuznetsov teenib Capitals´i ridades keskmiselt 7,8 miljonit dollarit hooaja kohta, kuid tema saldos on tänavusel aastal kõigest neli väravat ja viis söödupunkti. Venelane tõdes, et soovib rahvale enda palgale väärilisi esitusi pakkuda.

„Ma ei ole see tüüp, kes teenib palju raha ja on õnnelik isegi juhul, kui tulemusi pole. Ma tahan paremini mängida,“ nentis ta.

Kuznetsov tuli Washingtoni klubiga 2018. aasta kevadel Stanley karika võitjaks. NHL-i karjääri jooksul on ta kogunud 699 mänguga 560 punkti resultatiivsuspunkti.