Bilbao võitis kodus 75:73 Saksamaa klubi Göttingeni. Tasavägise kohtumise saatus otsustati Göttingeni viimasel rünnakul, mil Bilbao äär Thijs De Ridder peatas vastaste läbimurde ja hankis lauapalli. Pärast seda, kui De Ridderile tehti 0,9 sekundit enne lõppu viga, sai Göttingeni peatreeneri tehnilise vea tõttu vabaviskejoonel käia ka Kullamäe. Kuigi vise läks mööda, oli aega järel nii vähe, et Bilbaole see eksimus saatuslikuks ei saanud.

Kullamäe viskas 22 minutiga 11 punkti (kahesed 5/1, kolmesed 5/3), võttis neli lauapalli ja andis neli korvisöötu. Bilbao resultatiivseim ja ühtlasi üleplatsimees oli 22 punktiga endine Kalev/Cramo tsenter Sacha Killeya-Jones.

Bilbao - Göttingeni mäng täispikkuses:

Lipsu koduklubi Balkan kaotas kodusaalis Portole koguni 63:88. Eestlane tegi eurohooaja kõige nigelama esituse, skoori tal 17 minuti jooksul avada ei õnnestunudki. Lipsu arvele jäi kolm lauapalli ja kaks söötu. Balkani resultatiivseim oli 16 punktiga Dimitar Dimitrov.

Järgmisel nädalal kohtub Bilbao võõrsil Portoga ja Balkan võõrsil Göttingeniga, omavahel lähevad Kullamäe ja Lipsu klubid vastamisi kolmandas voorus.