Kasper Suuroruta mänginud TalTech alustas kohtumist vaevaliselt. Mõne minuti möödudes haaras Valmiera 10:4 eduseisu. Seejärel leidis oma mängu ka külalistiim. Lätlaste ilusale algusele vastati 11:0 vahespurdiga ning avaveerandi järel juhiti 19:14. Teisel veerandajal jätkus punkt-punkti heitlus. Poolajapausile läks 35:34 eduseisus Valmiera.

Sarnane võitluslik mäng jätkus ka kolmandal veerandajal. Valmiera lõpetas neljandiku 53:51 eduseisus ning kõik oli lahtine. Viimast veerandaega alustas Valmiera 7:0 vahespurdiga. TalTech suutis küll vähendada vahe neljale punktile, kuid rohkemaks võimelised ei oldud. Valmiera võitis kohtumises 78:67. Ülikooliklubi sõidab Lätis tagasi aga valusa kaotusega.

Valmiera resultatiivseim oli Edmunds Elksins 19 punkti, kuue lauapalli ja nelja resultatiivse sööduga. TalTechi parimateks kerkisid Oliver Metsalu ja Taavi Jurkatamm, kes tõid omade kasuks vastavalt 22 ja 15 silma.

Hooaja kolmanda võidu 11 kaotuse kõrvale teeninud Valmiera tõusis liigatabeli viimaselt kohalt 14-ndaks. TalTech langeks kaheksa võidu ja viie kaotusega seitsmendale positsioonile.