Eelnevalt oli selge, et Lappi teeb järgmisel aasta kaasa pooliku hooaja ning jagab suure tõenäosusega masinat Dani Sordoga. Samas olid õhus spekulatsioonid, et võimaluse Hyundais ennast proovile panna saab ka Norra roolikeeraja Andreas Mikkelsen.

Nüüd sai antud spekulatsioon kinnitust. Järgmisel aastal jagavad tiimi kolmandat masinat Lappi, Sordo ja Mikkelsen. Hyundai teatel on kolme sõitja roll toetada tiitlile konkureerivat Ott Tänakut ja Thierry Neuville´i.

34-aastane Mikkelsen on ka varasemalt Hyundai Rally1 autorooli keeranud. Ta kuulus tehasetiimi koosseisu 2017. kuni 2019. aastani. Pärast Hyundais veedetud aega siirdus Mikkelsen Škodasse, kus ta tuli 2021. ja 2023. aastal WRC2-klassi maailmameistriks.

Mikkelsen tunneb võimaluse üle taas Rally1 masinaga sõita suurt põnevust. „Oleme alates 2019. aastast kõvasti võidelnud, et naasta spordiala tippu. Mul on väga hea meel, et saan seda teha Hyundais. Haaran sellest võimalusest kahe käega kinni ja võtan sellest maksimumi. Tänan Hyundaid, et nad meisse uskusid,“ kommenteeris Mikkelsen.