Kuigi 25-aastane Jürgens ei uskunud, et hakkab kunagi Leedus mängima, otsustas ta suvel Kėdainiai Nevėžise pakkumise vastu võtta. Mõne kuu jooksul on ta kogemusi saanud kuhjaga, neist positiivseim tuli esmaspäeval. Jürgens püstitas 22 punktiga isikliku skoorirekordi ja aitas Nevėžisel kodus võita Gargždaid.

Kuna Nevėžisele oli see Leedu kõrgliigas alles hooaja teine võit ja tabelis ollakse eelviimased, pole Jürgensi ja kogu võistkonna meeleolu veel päikeseline, aga esimesed kiired hakkavad paistma.

Jürgens iseloomustas Nevėžise mängu kui Ameerika mägesid. „Vahel on mingid märgid, et läheb paremaks, aga siis on platsil jälle kaos. Üks põhjus on selles, et meil on pidevalt mängijaid vahetatud. Tihti ei olda kellegagi rahul ja otsitakse vahetusi. Meeskonnakeemia pole toimima hakanud. Viimases kahes-kolmes mängus on olnud siiski rohkem positiivseid asju.“

Pidev vallandamisoht võib mängijaid rusuda. Kuigi Jürgensi teada pole tema koht löögi all olnud, on ebakindlaid mõtteid ikkagi pähe tikkunud.