CREO Racing tiimi sportlase Talviku jaoks algas esimene võistluspäev hästi – ta oli treeningsõidus viies, Heat sõidus kolmas ja esimeses finaalsõidus neljas.

Talviku sõnas, et rajale oli seekord rohkem pinnast peale veetud, seega tekkisid sooned kergemalt ja see sobis talle hästi.

Teises finaalsõidus võttis Talviku stardivõidu ja langes neljandaks, kuid kukkumise tõttu kaotas mõne koha ja lõpetas sõidu kuuendana. Päeva kokkuvõttes saavutas Talviku viienda koha.

Laupäevase treeningsõidu lõpetas Talviku tugeval kolmandal kohal. Esimeses poolfinaalis sai ta taas stardivõidu ja ületas finišijoone teisel kohal.

Tänu esimese poolfinaali teisele kohale oli Talvikul võimalus osaleda „mees mehe vastu“ võistlusel, kus korraga on stardis vaid kaks sõitjat. Selle sõidu Talviku võitis ja ühtlasi oli see ka tema esimene võit USA pinnal.

Esimeses finaalsõidus tegi Talviku järjekordse stardivõidu ja võitles pikalt esikohal, kuid kukkumise tõttu lõpetas sõidu kaheksandana. Teises finaalsõidus sai Talviku stardist kolmandana minema ja ületas finišijoone viiendana. Päeva kokkuvõttes oli ta kuues.

„Ettevalmistus polnud sinna minnes kõige parem, sest eelmisel etapil tegin hüppeliigesele haiget ja pidin käima väiksel operatsioonil,“ selgitas Talviku. Siiski jäi ta enda sõnul tulemustega väga rahule.

Järgmine GT Arenacross etapp, kus ka Talviku võistleb, toimub juba sel nädalavahetusel.