Flora kasvandik ja Eesti koondise äärekaitsja Kallaste kandis rohevalget särki neljal viimasel hooajal, mida kroonisid kolm Eesti meistritiitlit. Kallaste nimel on Premium Liigas 337 mängu ja 34 väravat.

„Otsus oli klubipoolne. Tänan nelja eduka aasta eest ja eks väljakutel näeme,“ lausus Kallaste Flora pressiteate vahendusel.

Tartu Tammeka kasvandikust keskpoolkaitsja Järviste kuulus Flora koosseisu kahel viimasel hooajal ning võitis selle aja jooksul kaks Eesti meistritiitlit. Premium Liigas on tema arvel 150 mängu ja kaheksa väravat.

„Floras oldud aeg on olnud igatpidi meeldejääv ning andnud erilisi kogemusi,“ ütles Järviste.

Samuti Tammekast tuule tiibadesse saanud Eesti koondise ründaja Reinkort oli Flora mängija kolmel viimasel aastal, kandes nii mullu kui lõppenud hooaja teisel poolel laenulepingu alusel FC Kuressaare särki. Premium Liigas on Reinkort osalenud 163 kohtumises ja kõmmutanud 40 väravat.

„Õppisin ja arenesin kogu Floras veedetud ajal väga palju ja soovin kogu klubile palju edu edaspidiseks!“ lausus Reinkort.

Lõppenud hooaja järel lahkusid Florast ka peatreener Jürgen Henn ja poolkaitsja Henrik Ojamaa, kes liitus Paide Linnameeskonnaga. Lisaks tõmbasid karjäärile joone alla keskkaitsja Henrik Pürg ja väravavaht Ingmar Krister Paplavskis.