Kohtumise avavile pidanuks kõlama pühapäeval kell 13.00, aga kuna samal ajal kaikus Minaj tänavatel õhuhäire, siis otsustati esialgu oodata. Paraku mitte piisavalt kaua.

„Klubid leppisid kokku, et mäng lükatakse edasi, kui õhuhäire ei lõppe hiljemalt kell 14.30. Täpselt kell 14.36 sai alarm läbi, aga me ei jõudnud Dinamoga kokkuleppele, sest nende mängijad olid juba riided ära vahetanud ja väljakult lahkunud,“ sõnas Minaj klubi pressiesindaja Mõroslav Nebesnõk, et nemad tahtnuks mängu siiski pühapäeval ära pidada.

Ning kuigi Kiievi klubi keeldus ka esmaspäeval mängimast, siis Nebesnõki sõnul ei maksa Ukrainast süüdlasi otsida. „Peamiseks põhjuseks, miks mängu ei toimunud, on meie vaenlased Venemaalt. Vaenlased, kes hävitavad jätkuvalt meie elusid, riiki ja jalgpalli. Peame neile vastu hakkama ja saame Dinamoga kindlasti mängitud,“ oli Nebesnõk.

Dinamo hoiab Ukraina kõrgliigas kuuendat kohta, kuid on pidanud konkurentidest mitu mängu vähem. Minaj on liigatabelis viimasel ehk 16. tabelireal.