11 aastat Flora süsteemis töötanud Jürgen Henn oma viimases kohtumises mängijatelt sümboolselt 11 väravat ei saanud, sest rohevalged alistasid karikasarja kaheksandikfinaalis Elva „vaid“ 10:0. Kaks tabamust said kirja Mark Anders Lepik ja Rauno Alliku, ühe lisasid lahkuvale peatreenerile teele kaasa Marco Lukka, Nikita Mihhailov, Tony Varjund ja Vladislav Kreida, lisaks sahistasid lumisel Sportland Arenal külalised kahel korral oma võrku.

„11 oleks ilus olnud! Aga oli näha, et meeskond mängis viimases lahingus hingestatult ja suur aitäh neile veelkord,“ tõdes 36-aastane peatreener, kes Flora juhendajana oli viimast korda teel riietusruumi, kus ta sai mängijatele viimast korda sõnad kaasa anda.

Henn tõdes peale mängu antud intervjuudes, et tal konkreetseid järgmisi plaane pole ja järgmistel nädalatel kavatseb ta ennast pühendada perele ja lapsele. Kuid jalgpallifännidel on siiski hinges küsimus: kui koondis kutsuks, kas siis läheksid? „Ära seda praegu küsi. Ma ei tea, ma lähen puhkama ja eks ole näha. Praegu pole õige aeg, aga küsitud ka pole,“ lausus ta.

Millised on Henni viimased sõnad riietusruumis? „Me oleme nii palju koos olnud ja olen nende eest praktiliselt iga päev seisnud. Palju pole vaja rääkida. Kindlasti tänan, teeme ühispildi ja läheme laiali,“ vastas peatreener.

Kuid sellest hoolimata jäi kõrvalt mulje, et Henni silmad tõmbasid teel riietusruumi veidi vesiseks. Juhendaja sõnul pole valdavad emotsioonid siiski lihtsate killast. „Lõpp klubi poolt, tahtmatult või meelega, oli emotsioonitu ja jäi ebameeldiv maik. Aga meeskond, mängijad ja treenerid jäävad mul südamesse. Neid jään kindlasti mäletama,“ nentis Henn.

Vaata videost, kas Hennil on hetkel ka tööpakkumisi laual.