24-aastane Viimsi MRJK kasvandik Papvalvskis liitus Floraga 2015. aastal, mängides seejärel klubi U19 ja U21 meeskondades ning laenulepingu alusel FC Kuressaares ja Viljandi JK Tulevikus. Tema arvele jäid Premium liigas 76 mängu ning kolm võidetud Eesti meistritiitlit.

Tänavu Paplavskis Premium liigas väljakule ei pääsenud, Esiliigas kaitses ta Flora duubelmeeskonna väravat kuues kohtumises.

„Olen otsustanud, et lõppenud hooaeg jääb minu profikarjääris viimaseks. Viimastel aastatel on mind järjepidevalt kimbutanud erinevad vigastused, millest värskeim hoiab mind ka praegu juba mitmendat kuud platsilt eemal. Tunnen, et olukorras, kus ma olen pidevalt vigastustega kimpus, ei ole mul võimalik jalgpallurina oma potentsiaali realiseerida. Seetõttu olen raske südamega otsustanud profispordi seljataha jätta ning keskenduda enda arendamisele teistel elualadel,“ rääkis Paplavskis.

„Olen Florasse kuulunud kokku kaheksa ja pool ning esindusmeeskonda seitse aastat ja puutunud selle aja jooksul kokku suurepäraste mängijate ning treeneritega. Tänan kogu Flora perekonda koosveedetud aja eest ning soovin klubile edaspidiseks palju edu! Oli au kuuluda Eesti parimasse meeskonda!“ lisas ta.