Viimsi alustas kohtumist südikalt ning Jorgen Rikbergi kahest korvist mindi kiirelt 4:0 juhtima. Veerandaja keskel kasvatati eduseis koguni 9-punktiliseks, pausile mindi 19:13 juhtimisel. 25:23 eduseisus panid Viimsi noored sisse teise käigu. Mõne minutiga tehti 11:0 vahespurt ning poolajapausile mindi 46:29 eduseisus.

Kolmandal veerandajal mängupilt võrdsustus, kuid Viimsi suutis suurest eduseisust kinni hoida ning viimase neljandiku eel juhiti 67:48. Neljandat veerandaega alustas paremini Viimsi. Mõne minutiga kasvatati eduseis koguni 24-punktiliseks, millega oli kohtumine ka sisuliselt tehtud. Lõpusireeni kõlades olid Viimsi võidunumbrid 84:71.

Viimsi resultatiivseimaks tõusid Artem Kovalov ja Stefan Vaaks, kes viskasid vastavalt 21 ja 20 punkti. Läti Ülikooli parim oli Norberts Strautins 15 silmaga.

Kolmanda järjestikuse võidu teeninud Viimsi hoiab liigatabelis nelja võidu ja 12 kaotusega 13. kohta. Läti Ülikool on kolme võidu ja 12 kaotusega 14.

Enne Mängu:

Vahepeal seitse järjestikust kaotust saanud Viimsi on seejärel asjad paremini jooksma saanud, kui kodus alistati nii Liepaja (78:73) kui ka Riia Zelli (79:74).

Viimsi peatreeneri Valdo Lipsu sõnul on oodata pingelist heitlust. „Vastaseks on noorte võistkond, kes on saanud sel hooajal sama palju võite kui meie. Seega tuleb paremusjärjestuse suhtes oluline mäng. Meie soovime koduväljaku toel oma võiduseeriat pikendada. Selleks peame oma nö süsteemist ja võistkonna distsipliinist kinni pidama, sealhulgas mängima meeskondlikult ja kannatlikult nii kaitses kui rünnakul.“