Kohtumise avaveerand kulges punkt-punkti rütmis ning lõppes Kalev/Snabbi 18:17 juhtimisel. Teisel veerandajal läks Keila oma teed. 24:25 kaotusseisus tehti 17:6 vahespurt ning poolajapausile mindi külalisvõistkonna 49:36 eduseisus.

Kolmandal veerandajal pani Keila veelgi juurde. Parimal juhul kasvatati eduseis 19-punktiliseks, kuid Kalev/Snabb ei visanud püssi põõsasse. Veerandaja viimaste minutitega vähendati kaotusnumbrid kümnele punktile ning kõik oli lahtine. Mänguks siiski ei läinud. Keila alustas kohtumise viimast vaatust 7:0 vahespurdiga ning kätte võidetud eduseisu käest ei antud. Kohtumise lõppedes kirjutati tabelisse hooaja kuues võit tulemusega 101:91.

Keila parimana tõi Kevin Anthony Johnson 23 punkti. Pingilt sekkunud Conrad Sengbusch toetas teda 17 silmaga. Tallinna Kalev/Snabbi resultatiivseim oli Brandis Raley-Ross 24 punktiga.

Keilal on tabelis kuus võitu ja seitse kaotust, millega ollakse 10. kohal. Kalev/Snabb jagab Valmieraga kahe võidu ja 11 kaotusega liiga viimast kohta.

Enne mängu:

Eelmisel hooajal võitis Keila mõlemad omavahelised kohtumised, võõrsil 82:78 ja kodus lisaajal 103:100.

Keila ääremängija Kaido Saksa sõnul neid siiski midagi lihtsat ees ei oota. „Võtame igat mängu täie tõsidusega, sest Kalev/SNABB-i alahinnates paneksime end kohe halba olukorda. Peame oma kokkulepetest ja mängujoonisest kinni pidama ning nende liidreid tähelepanelikult kaitses ohjeldama. Et playoffi mõtteid mõlgutada tuleb ka tasemel mängu näidata- läheme mängule kindlasti võidumõtetega,“ rääkis Saks enne kohtumist.